Keräänpä tänne reseptejäni, omia sötkötyksiäni mitä milloinkin satun kokeilemaan. Arki ruoka kunniaan! Mielestäni ruoan kuuluu olla hauskaa, nopeaa ja herkullista. Itse en jaksa hifistellä erikoisaineiden kanssa tuntitolkulla vaan teen mieluiten nopeaa ja helppoa sapuskaa likaamatta yhtään ylimääräistä kulhoa tai kapustaa.
torstai 27. helmikuuta 2014
Punainen katkarapukeitto
2 isoa punaista paprikaa
2 punasipulia
Öljyä
1pss pakaste katkarapuja
1prk tomaattimurskaa
1prk creme bonjour cuisine esim. Paprika chili
Suolaa
Chiliä
Grillimaustetta tai broilerimaustetta
Sulata katkaravut joko huoneenlämmössä tai mikrossa. Pilko paprikat ja sipulit hyvin pieneksi. Lisää silppu kattilaan ja kuullota hetki öljyssä. Lisää tomaattimurska ja anna hautua hiljaisella lämmöllä. Sekoita sekaan creme bonjour ja katkaravut. Anna hautua pari minuuttia, älä kiehauta, muuten katkaravut muuttuvat kumimaisiksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti