Keräänpä tänne reseptejäni, omia sötkötyksiäni mitä milloinkin satun kokeilemaan. Arki ruoka kunniaan! Mielestäni ruoan kuuluu olla hauskaa, nopeaa ja herkullista. Itse en jaksa hifistellä erikoisaineiden kanssa tuntitolkulla vaan teen mieluiten nopeaa ja helppoa sapuskaa likaamatta yhtään ylimääräistä kulhoa tai kapustaa.
keskiviikko 26. helmikuuta 2014
Välimerenkana
Uuni: 200
1pkt kanapihvejä
n.10 kirsikkatomaattia
1 pieni kesäkurpitsa
n.3rkl pestoa
1prk ruokakermaa
Pippuria
Suolaa
Jos kanapihvit ovat kovin paksuja, leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Lisää kanat uunivuokaan, puolita kirsikkatomaatit ja lohko kesäkurpitsa isohkoiksi paloiksi. Lisää vihannekset uunivuokaan. Kaada ruokakerma vuokaan ja sekoita pesto joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla. Kypsennä uunissa n. 45 min. Riippuen kanapalojen koosta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti